Managed hosting door True

iQibt betreedt MKB-markt met Planlogic

 

SAP-dienstverlener iQibt neemt alle activiteiten en personeelsleden van de Utrechtse branchegenoot Planlogic over. Hiermee breidt iQibt zijn dienstverlening uit naar de mkb-markt. Planlogic gaat onder eigen naam verder.

Planlogic verkoopt, implementeert en beheert vanuit een eigen supportdesk erp-toepassingen in de productiesector, waaronder diverse SAP-pakketten. Het bedrijf bestaat 25 jaar en bedient naar eigen zeggen vijftig vaste klanten. iQibt is een SAP-nichespeler voor de publieke sector, verzekeraars, banken en media.

‘Planlogic is net als iQibt een echte branchespecialist’, meent Marcel Blokland, partner bij iQibt. ‘Beide bedrijven sluiten daarom goed op elkaar aan. Met het gezamenlijke portfolio aan kennis en diensten kunnen we zowel klanten van iQibt als Planlogic breder bedienen.’

Planlogic gaat onder eigen naam verder op de ingeslagen weg. De ambitie is om Planlogic te laten groeien naar dé branchespecialist voor bedrijven binnen de productiesector. Door de overname telt iQibt ruim zestig medewerkers. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5816791). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×