Managed hosting door True

XRC services neemt Boys With Brains over

 

Overname handen schudden

Ict-dienstverlener XRC services Group uit het Brabantse Nistelrode heeft overeenstemming bereikt over de overname van marketing- en mediabedrijf Boys With Brains. Boys with Brains heeft volgens het Brabantse bedrijf de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare media- en marketingpartner te zijn in de zakelijke markt die aansluit op de behoeftes van XRC services door met slimme marketing meer omzet te realiseren.

‘De afgelopen jaren hebben we met ons bedrijf bewezen dat we door onze manier van aanpak een ander benadering van de ict-markt hebben gekozen. Hierdoor kunnen wij juist het verschil maken’, aldus Dave Spijker, ceo XRC services Group.

Digitale online marketing

‘We zetten als bedrijf in op de digitale online marketing kant van de zakenwereld en hebben met de overname van Boys with Brains de laatste missing link kunnen toevoegen aan ons bedrijf.’ XRC services heeft door de overname een eigen mediatak in huis, die het maken van reclamefilms zal vereenvoudigen. ‘We gaan meer ‘vloggen’ en via deze films kenbaar maken wat onze producten en diensten inhouden’, vertelt de ceo. ‘Ook het trainen van klanten zal meer online plaatsvinden. Hierdoor kan de klant zelf bepalen wanneer hij of zij een training volgt. Dat is in de 24-uurseconomie waarin wij ons bevinden een belangrijke verandering’, besluit Spijker.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5793293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×