Managed hosting door True

Xcess neemt Visual Solutions over

 

Jan Kuperus, directeur van Visual Solutions (links), Peter Tamminga, algemeen directeur Xcess (links) en Rob Suurland, directeur technologie Xcess (midden).

Ict-dienstverlener Xcess uit Leusden neemt een meerderheidsbelang in Visual Solutions. Dit bedrijf uit Groningen levert standaard it-oplossingen voor de ketenintegratie van partijen die te maken hebben met onderhoud van woningen van woningbouwcorporaties: Visual Inspection en C-Storm. Volgens Xcess vormt dit portfolio een belangrijke aanvullingen op de eigen maatwerk- en standaardoplossingen voor de integratie van verschillende systemen.

De software van Visual Solutions, gebaseerd op .Net/SQL,  zorgt voor de digitale integratie van woningbouwcorporaties met toeleveranciers van die corporaties, zoals aannemers, dakdekkers, schilderbedrijven. Onder de vlag van Xcess worden de producten vernieuwd en uitgebouwd voor andere sectoren.

‘De producten en diensten van Visual Solutions passen uitstekend bij onze bedrijfsvisie’, aldus Ernst Peter Tamminga, algemeen directeur Xcess. ‘Al sinds jaar en dag ontwikkelen wij standaard en op maat it-oplossingen die integratie van verschillende systemen mogelijk maken, van weboplossingen die interne systemen met klanten en toeleveranciers integreren tot geavanceerde koppelingen tussen bijvoorbeeld een erp-pakket en andere toepassingen.’

Volgens Jan Kuperus, directeur van Visual Solutions, was zijn bedrijf toe aan een volgende groeistap. ‘De kennis en kunde van Xcess, plus het feit dat we al eerder met elkaar hadden samengewerkt, maakte deze verandering voor ons een logische stap.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5755592). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×