Managed hosting door True

Becis neemt start-up Cobuzz over

 

Deal handen schudden overname

Cobuzz is per 1 januari 2016 overgenomen door it-adviseur Becis. Cobuzz is een start-up die zich richt op het werven, selecteren en trainen van talent voor business analyse in de overheid door middel van een traineeship. Het bedrijf is geïnitieerd door de organisaties MvR & Partners en Newpublic.

MvR & Partners en traineeorganisatie Newpublic doen bij deze overname afstand van de start-up om zich te richten op hun core business. Vanuit gemeenten en overheden is de vraag naar langdurige of vaste capaciteit op het gebied van business analyse toegenomen. Er is echter gebrek aan goede kandidaten op dit gebied. Bedrijven hebben via Cobuzz toegang tot jong talent op het vlak van business analyse.

Cobuzz selecteert trainees uit het netwerk op basis van een actueel vraagstuk binnen de organisaties. De start-up helpt bedrijven op het gebied van business analyse door de business analisten te trainen op kennis en vaardigheden via partnerorganisaties Becis en Dior Academy (opleider op het gebied van informatie en management). Als business analist acteert de trainee in verschillende rollen in de organisatie, van tolk tot analist, van bruggenbouwer tot masseur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5674338). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×