Managed hosting door True

Delaware Consulting koopt Across Technology

 

Belgische vlag

Delaware Consulting neemt Across Technology van de Belgische technologiegoeroe Peter Hinssen over. Het adviesbureau, waar vijftien man werken, geeft directies en het hoger management advies over ict en gerelateerde onderwerpen als personeelsbeleid en marketing. Met de overname wil de Belgische ict-dienstverlener, die ook in Nederland actief is, zijn bestaande diensten rond strategische consulting en digitale transformatie versterken.

'Onze diensten in content marketing betekenen een belangrijke versterking voor de activiteiten van Delaware Digital', zegt José Delameilleure, managing partner van Across Technology en verantwoordelijk voor de afdeling Communicatie. 'Anderzijds sluiten onze change communicatiediensten perfect aan bij de implementatieprojecten van Delaware Consulting.'

Vorig jaar nam Across Technology zelf Engenia Consulting over, een Belgisch adviesbureau op het gebied van personeelszakensoftware. Across-oprichter Peter Hinssen wordt onafhankelijk bestuurder in de Raad van Bestuur van Delaware Consulting International.

Bij Delaware Consulting, dat de afgelopen jaren internationaal flink is gegroeid, werken ruim elfhonderd man in 21 vestigingen verspreid over Europa, Azië en Amerika. Het bedrijf is SAP-, Microsoft- en OpenText-partner. De jaaromzet ligt op zo'n 130 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5624681). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×