Managed hosting door True

Rekoop opent kantoor in Amsterdam

 

Start-up

De Britse aanbieder van software voor tijdregistratie heeft aan het Zuidplein in Amsterdam een kantoor geopend. Het bedrijf wil vanuit Nederland de markten in de Benelux, Duitsland en Scandinavië bereiken. Daarbij richt Rekoop zich met name op de juridische sector, al wordt de software ook gebruikt door andere tijdschrijvende sectoren. De Nederlander Juul Leijnse is benoemd tot verkoopdirecteur Europa.

Rekoop levert softwareoplossingen voor de verslaglegging van tijd, oftewel het passief 'vangen' van tijd. Niet alleen in relatie tot facturering, maar ook in verhouding tot andere aspecten van hedendaagse bedrijfsvoering, zoals kostprijs, marge en prijsstelling. De datasets worden vooral gebruikt door advocatenkantoren, maar Rekoop bedient ook andere dienstverlenende sectoren, zoals de accountancy, advisering, de ingenieurswereld en de ict.

Juul Leijnse is al verkoopdirecteur Europa aangesteld om te investeren in nieuwe markten, zoals Duitsland, Benelux en Scandinavië. Leijnse komt van BigHand, waar hij in een vergelijkbare functie verantwoordelijk was voor het onderhouden en verder uitbouwen van het juridische klantenbestand. BigHand is een Britse leverancier van kantoorautomatiseringsoplossingen voor de dienstverlenende markt. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5616559). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×