Managed hosting door True

Into neemt branchegenoot MBC over

 

De Bredase aanbieder van zakelijke ict- en telecomdiensten Into neemt MBC Telecom Solutions uit Hoofddorp over. Door de overname wil Into zijn aanbod van zakelijke cloud- en it-diensten en telefonie verder uitbreiden. Door de overname vergroot Into zijn aanwezigheid in steden als Den Haag en Amsterdam.

Algemeen directeur van Into René Oldenbeuving legt uit dat schaalvergroting een belangrijke reden is voor de overname. 'Beide bedrijven leveren zakelijke telecom- en internetdiensten op basis van aanbieders als KPN, Vodafone en T-Mobile. Er is sprake van ongeveer 80 procent overlap in de diensten van beide bedrijven.' Hij benadrukt dat hoewel het formeel om een overname gaat, de transactie door het personeel van MBC vooral als fusie en samenwerking wordt gezien. MBC blijft voorlopig onder eigen naam actief in de markt.

Michiel Kemperman, oprichter van MBC: 'Onze klanten hebben straks toegang tot de kennis en ervaring van beide bedrijven, met daarop aanvullend de cloud & it diensten van Into. Die toevoeging hadden we zelfstandig niet gemaakt.' Kemperman treedt toe tot de directie van Into en wordt verantwoordelijk voor business development. Alle 26 medewerkers die bij MBC in dienst zijn gaan over naar Into.

Partnership

Into is recent een cloud solution partnership aangegeaan met Microsoft en richt zich naast telecomdiensten ook op Office365 (kantooromgeving uit de cloud) en andere Azure (online beheerplatform).

Into lijfde recent ook Microsoft-partner Mygrade uit Amsterdam in. Dat bedrijf is gespecialiseerd in het migreren van organisaties met traditionele ict-omgevingen naar een ict-infrastructuur op basis van cloud-computing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5544534). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×