Managed hosting door True

SLTN Inter Access behaalt trits kwaliteitsnormen

 

SLTN Inter Access is geslaagd voor de certificeringen ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN7510. Zowel Inter Access als SLTN beschikten al over certificeringen, maar na de overname van de ict-dienstverlener door de hardwareleverancier eind 2013 werd er een nieuwe organisatie ingericht waarbij de certificieringen herijkt moeten worden. Het behalen van de kwaliteitsnormen voor het gehele bedrijf heeft ruim een jaar in beslag genomen.

Het datacenter van SLTN Inter Access beschikte reeds twee jaar zelfstandig over deze certificeringen en stond los van deze herijking. Om ook te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van beheeroplossingen vanuit de financiële sector is SLTN Inter Access momenteel bezig om dit jaar nog de ISAE3402-certificering te behalen.

'Het behalen van deze certificeringen bevestigt de kwaliteit van onze processen en interne organisatie. Tevens geeft dit wederom aan dat de integratie na de overname zich succesvol voortzet', aldus bestuursvoorzitter Eugène Tuijnman van SLTN Inter Access.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5426925). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×