Managed hosting door True

Novell en IBM trekken Linux-banden aan

 

Novell en IBM hebben hun bestaande samenwerking in het promoten van Linux onder hun business partners uitgebreid naar Emea. Ook in deze regio zullen zij voortaan hun beste Linux channel partners laten profiteren van de wederzijdse partnerprogramma's.

Volgens de nieuwe overeenkomst kunnen business partners en isv’s die deelnemen aan het Leaders for Linux-initiatief van IBM nu gratis meedoen aan het Partner Net-programma van Novell. De beste partners van Novell krijgen op hun beurt toegang tot Leaders for Linux. De combinatie van beide programma’s betekent dat in de Emea-regio het meest uitgebreide Linux-partnerprogramma ter wereld is ontstaan.

"Onze klanten zoeken complete oplossingen met servers die zijn geoptimaliseerd voor Linux en diensten op het gebied van software, installatie, maatwerk en ondersteuning", verklaart Henrik Schlegel, IBM’s vice president sales voor business partners in Emea. "IBM heet de platinum level Business Partners van Novell van harte welkom in het Leaders for Linux-initiatief. Samen kunnen we de totaaloplossingen bieden die de klant van vandaag van ons eist. Novell heeft een van de meest gerespecteerde en uitgebreide mondiale partnerprogramma’s in de technologiesector. Voeg hierbij de vooraanstaande positie van Novell bij de ontwikkeling en ondersteuning van het Linux platform en je hebt een ideale partner voor IBM.’

"Met onze technische ondersteuning en support voor ontwikkelaars, account management, trainingen, tools en programma’s voor vergroting van de winstmarge, profiteren IBM Leaders for Linux via het Novell Partner Net programma direct van een klant en klaar partnerstelsel dat hun bedrijf aan nieuwe omzet helpt", zegt Ladd Timpson, verantwoordelijk voor de wereldwijde channel marketing van Novell. "Deze samenwerking met IBM zal de wereldmarkt voor Linux sterk vergroten en onze partners en hun klanten ondersteuning op hoog niveau bezorgen."

"Door samen te werken met IBM kan Novell de Leaders for Linux in Emea nu de tools aanbieden die zij nodige hebben om hun klanten complete oplossingen aan te kunnen bieden". zegt Petra Heinrich, vice president partner sales and services voor Novell Emea. "Dit initiatief levert de breedste reeks voordelen op die er voor Linux partners bestaan. Het plaatst Novell en IBM vooraan in de kopgroep van Linux-gerichte bedrijven."

 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/367634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×