Managed hosting door True

CA benoemt nieuwe algemeen directeur

 

Bill McCracken is de nieuwe chief executive officer van CA, een leverancier van software voor beheer, storage en security. Hij volgt John Swainson op, die in september 2009 met pensioen ging. Sindsdien was McCracken al waarnemend directeur. De bedrijfscommissie die zich bezighoudt met het werven van een nieuwe directeur, concludeert nu dat 'McCracken de kennis en ervaring heeft om CA verder te leiden.'

De nieuwe topman is sinds 2005 lid van de directie en werd in 2007 bestuursvoorzitter. Daarvoor werkte hij 36 jaar bij technologiebedrijf IBM. CA levert softwareproducten waarmee organisaties hun ict-omgeving beter kunnen beheren, besturen en beveiligen.

Slechte reputatie

De Benelux-organisatie wordt sinds eind augustus 2009 geleid door Wytze Rijkmans. CA heeft een vestiging in Utrecht en in het Vlaamse Zaventem. In de Utrechtse vestiging werken ongeveer 75 mensen.

De reputatie van het softwarebedrijf was rond 2003 slecht door vijandige overnames en boekhoudschandalen. Dat imago speelt de leverancier nog steeds parten bij bestaande en nieuwe klanten, zei Rijkmans voorganger Bennie Peleman eerder tegen Computable. Peleman is overigens niet meer werkzaam bij CA.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3237177). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×