Managed hosting door True

EMC neemt compliance specialist Archer over

 

Storageleverancier EMC start het nieuwe jaar met een overname. Het Amerikaanse bedrijf neemt compliance specialist Archer Technologies over. De overname past in de strategie van EMC om klanten een breed palet aan centrale beheersoftware te leveren voor de nieuwe generatie datacenters.

Archer Technologies levert software voor governance, risk en compliance (grc). Er zijn rond de zes miljoen licentiegebruikers. 25 bedrijven uit de Fortune 100 gebruiken software van Archer, aldus EMC. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt. In het eerste kwartaal van 2010 wordt de aankoop afgerond. Daarna wordt Archer onderdeel van EMC's RSA security portfolio.

Archers vlaggenschip is de SmartSuite Framework. Deze beheersoftware is geschikt voor policies, risk issues, compliance, business continuity en audits.

EMC heeft de laatste tijd overnames gedaan om klanten een breed palet aan centrale beheersoftware te leveren voor de nieuwe generatie datacenters. In mei 2009 kocht EMC oem-partner Configuresoft, dat software levert voor serverconfiguratie, change en compliance management software. In augustus 2009 kocht EMC FastScale, dat software levert voor image management waarmee beter en meer grip is op het beheer van private cloud systemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3208294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×