Managed hosting door True

Inter Access beheert Amsterdamse ICT

 

Gemeente Amsterdam besteedt vier onderdelen van zijn ict uit aan dienstverlener Inter Access. Het gaat om strategische ict-vraagstukken, project- en lijnmanagement, systeemontwikkeling en beheer en onderhoud. Amsterdam en Inter Access sloten een overeenkomst voor twee jaar met een optie voor verlenging van maximaal twee jaar. De opdracht werd verstrekt na een Europese aanbesteding waaraan in totaal 33 partijen deelnamen.

Inter Access heeft al vanaf de oprichting in 1979 contacten met Gemeente Amsterdam. Zo ontwikkelde het bedrijf samen met het toenmalige GCEI (Gemeentelijk Computercentrum Elektronische Informatieverwerking) het GBA/GBS-systeem voor Amsterdam.

Eerder dit jaar sloot Inter Access een soortgelijke mantelovereenkomst met Den Haag voor dienstverlening op het gebied van beheer en ondersteuning. Inter Access levert Gemeente Den Haag diensten op het gebied van onder meer systeembeheer, netwerkbeheer, gebruikersondersteuning, applicatiebeheer, functioneel beheer, databasebeheer, servicedesk en servicemanagement.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2938429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×