Managed hosting door True

AAC Cosmos beheert ICT Bibliotheek Eindhoven

 

Ict-dienstverlener AAC Cosmos gaat de nieuwe ict-infrastructuur leveren en beheren van Bibliotheek Eindhoven. Het contract omvat ook het beheer van 250 werkplekken.

Dienstverlener AAC Cosmos levert, installeert en beheert de ict-infrastructuur van Bibliotheek Eindhoven. Het gaat om alle ict in de hoofdvestiging in De Witte Dame in het centrum van de lichtstad en in de acht nevenvestigingen. Het contract omvat het beheer van 110 werkplekken voor het bibliotheekpersoneel en 140 plekken voor bezoekers van de leeszalen.

Voor de vernieuwing van de ict-infrastructuur werd een Europese aanbesteding uitgeschreven. Bibliotheek Eindhoven wilde een gecentraliseerde server-, opslag-, en back up-omgeving en een volledige op afstand beheerde  ict-infrastructuur. Die wordt nu ondergebracht in het datacentrum van AAC Cosmos in Amsterdam.

Flexibel

De infrastructuur moet flexibel zijn omdat de Eindhovense bieb verwacht steeds meer samenwerkingsverbanden aan te gaan. Het beheer van het serverpark werd al eerder uitbesteed aan AAC Cosmos. Dat contract liep eind 2008 af, waarna de aanbesteding werd uitgeschreven. Het huidige contract heeft een looptijd van drie jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2886823). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×