Managed hosting door True

Netscope in handen van Rubik Solutions

 

Rubik Solutions uit Capelle aan den IJssel neemt Netscope over. Deze dealer uit Ede levert servicemanagement-oplossingen, gebaseerd op HP-software.

Rubik Solutions is HP-softwarepartner in de Benelux en Scandinavië. De overname van Netscope past in de strategie van Rubik Solutions om uit te groeien tot de grootste softwarepartner van HP (service- en assetmanagementsoftware) in de landen waar het bedrijf gevestigd is. Ook verstevigt het Noorse bedrijf zijn positie in Nederland, waar het in 2007 een kantoor opende.

Netscope - opgericht in 1989 - is in Nederland een van de grotere HP-partners. Het levert servicemanagement-oplossingen, gebaseerd op software van HP. Bij het bedrijf uit Ede werken achttien medewerkers. Rubik Solutions uit Capelle aan den IJsssel telt twintig medewerkers. De Rubik Group, met hoofdzetel in Oslo, heeft in totaal een kleine honderd personeelsleden.

Wim Jonkers, voormalig algemeen directeur van NetScope, wordt binnen de Rubik Group verantwoordelijk voor het uitbreiden van de diensten op het gebied van beheerdiensten en ondersteuning.

Een recent succes was de uitbreiding van het Netscope-contract met ziekenhuis Alysis uit Arnhem. Dat nam vorig jaar al HP-software af en heeft inmiddels het aantal licenties uitgebreid voor het bewaken van de prestaties van het nieuwe ziekenhuisinformatiesysteem..

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2875931). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×