Managed hosting door True

Internoc doet zaken met Gensys

 

Het Hoofddorpse bedrijf Internoc, dat netwerken van klanten op afstand beheert, heeft een marketingovereenkomst gesloten met Gensys. Dit bedrijf levert een zelf ontwikkelde system management tool.

Het platformonafhankelijke produkt bewaakt en analyseert de automatisering van mainframe tot aan de werkplek. Joop Bontjes, algemeen directeur van Gensys: "Wij kunnen niet voorzien in het werkplekbeheer. Nu we een overeenkomst hebben met Internoc, hoeven we niet meer 'nee' te zeggen tegen een klant die daarnaar vraagt. Andersom werkt het ook." Als de ene partner een klant regelt voor de ander, staat daar een bedrag tegenover van 5 tot 10 procent van de contractwaarde.
Zowel Internoc als Gensys richt zich op het middensegment van de markt. Rolf de Witt Huberts,president enceo van Internoc: "Heel grote bedrijven zullen zelf eennetwork operating center (noc) bouwen. Heel kleine zijn voor ons commercieel niet interessant. Voor de middenmarkt is de pijn van het netwerkbeheer het grootst." Joop Bontjes vult aan: "Het is een trend in de markt dat vooral het middensegment baat heeft bij dit soorttools. Er ontstaat een volumemarkt." Internoc voert ook gesprekken over samenwerking met ondermeer Novell, Dell en Compaq.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/211541). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×