Managed hosting door True

Computable nomineert tien digitale transformaties

 

Computable Awards 2016, winnaar Philips HealthTech

Computable Awards 2016, winnaar in de categorie Digital Innovation of the Year (vorig jaar was de categorie nog niet gescheiden): Philips HealthTech

Ict-vakblad Computable heeft tien digitale transformaties genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om trajecten bij of van Bluebee, de gemeente Den Haag, Koninklijke Landmacht, de Nationale Politie (twee maal), Ramlab, RDW, Rijkswaterstaat en Zorginstituut Nederland en een gezamenlijk traject van Trans Link Systems en VodafoneZiggo.

De tien genomineerden maken tijdens de zomervakantie een videopresentatie op basis waarvan de algemene jury van de Computable Awards 2017, met daarin Jeroen Aris, Fred Bons, Dion Kotteman, Geke Rosier, Reza Sarshar, Bernard Vuijk en Alexander Wijninga, de winnaar zal kiezen. Deze maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 31 oktober. De video’s gaan ook getoond worden op de website van Computable.

Recent besloot Computable om de digitale transformaties binnen de categorie Digital Innovation of the Year onder te brengen in een eigen categorie. De redactie van Computable ontving in totaal maar liefst 79 aanmeldingen, waarop de jury besloten heeft deze in tweeën op te splitsen. Binnen Digital Innovation of the Year gaat de jury op zoek naar de ingebruikname van vooruitstrevende technologieën die worden ingezet om de klantbeleving te verbeteren. De nieuwe categorie Digital Transformation of the Year is bedoeld voor die organisaties die ervoor kozen een intern of extern proces te digitaliseren, een nieuw of andere businessmodel met digitale middelen te omarmen of die met hun oplossing een complete markt op zijn kop wisten te zetten.

De tien genomineerde digitale transformaties zijn:

Onder de genomineerden zijn meerdere cases die we al eerder voorbij zagen komen bij de Computable Awards 2017. Dit komt doordat in de projectcategorieën is te kiezen om de digitale transformatie ook in aanmerking te laten komen voor deze categorie. Sommige cases hebben dus al een nominatie op zak, sommige kwamen voorbij bij jury-beraden, maar er zitten ook nieuwe cases tussen. De genomineerde digitale innovaties hebben we al bekend gemaakt.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6171569). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×