Managed hosting door True

Over de Computable Awards

Over de Computable Awards

 

Computable Awards 2015

Computable reikt dit jaar twintig awards uit tijdens de Computable Awards. Via de website kunnen de lezers van Computable tot de sluitingsdatum kandidaten voorgedragen voor een award. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn, maar ook mogen opvallende prestaties van of door leveranciers en directeuren worden aangemeld.

Een onafhankelijke jury beoordeelt elke voordracht met een cijfer. De tien hoogste gemiddelden in de ict-projectcategorieën mogen hun voordracht voor een deeljury komen presenteren. Deze deeljury besluit welke vijf categorieën per project genomineerd worden. In de start-up-categorie worden twintig organisaties uitgenodigd voor een korte presentatie aan een deeljury en hiervan worden er uiteindelijk tien genomineerd. De hoofdjury zal in de leverancierscategorieën en bij de ceo's via beraad bepalen welke tien partijen het tot de eindlijst schoppen.

Nadat alle genomineerden bekend zijn mogen ook de lezers van Computable stemmen. De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie er wint. De andere helft wordt bepaald door de hoofdjury en deeljury. De winnaars van de Computable Awards 2017 zijn hier te vinden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5753754). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×