Managed hosting door True

Groei levert YoungCapital nominatie op

Genomineerd als werving- en selectiebureau

 

Werving recruiter recruiting

YoungCapital boekte in 2016 een recordomzet van 203 miljoen euro. De recruiter van jong talent realiseerde een omzetstijging van bijna 60 procent. YoungCapital groeit hiermee al zes jaar op rij. In totaal vonden vorig jaar 31.000 studenten, starters en young professionals werk via YoungCapital. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om YoungCapital als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT te nomineren.

YoungCapital biedt een breed pallet aan banen aan, waaronder ict-vacatures. Het bedrijf levert het liefste digital natives, omdat jongeren vernieuwing aanjagen. Voor het invullen van de ict-vacatures zoekt YoungCapital jongeren met een technische studieachtergrond die een bijbaan zoeken, jongeren die net afgestudeerd en een leuke startersbaan zoeken of young professionals die al klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière.

YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. ‘Denken in kansen, innovatie en snelheid zit in ons dna.’ Het bedrijf groeide in 2016 van 345 naar 788 medewerkers. Deze groei zet ook in 2017 door. Het bedrijf doet dit door het leveren van een ‘onboarding experience’, waarbij het inwerktraject voor nieuwe medewerkers veel aandacht krijgt. Speciale trainingsdagen, online cursussen en een onboarding-app zorgen ervoor dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen. Die investering in nieuwe medewerkers betaalt zich volgens YoungCapital terug in een hoge betrokkenheid en productiviteit.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6047243). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×