Managed hosting door True

Eindhoven en Nutanix helpen PQR aan nominatie

Genomineerd als dienstverlener

 

PQR

PQR heeft bij de gemeente Eindhoven een Nutanix hyperconverged it-infrastructuur geïmplementeerd. Daarnaast onderhoudt het deze omgeving de komende jaren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om PQR als ICT-dienstverlener van het jaar te nomineren.

De gemeente Eindhoven was op zoek naar een stabiele, betrouwbare en veilige infrastructuur waarmee zij wendbaar en flexibel al haar taken en verantwoordelijkheden kan vervullen. PQR heeft een Nutanix-oplossing aangeboden, die qua capaciteit op dynamische en flexibele wijze mee kan groeien wanneer de behoefte of vraag verandert. Deze infrastructuur kan zo worden ingericht dat er alleen op capaciteit en kwaliteit gestuurd hoeft te worden. De bediening is eenvoudig, zodat er geen diepgaande kennis voor het beheer nodig is en de gemeentelijke it-medewerkers zich kunnen richten op ondersteuning van interne klanten en regievoering binnen de sector.

PQR heeft volgens de gemeente Eindhoven laten zien dat zij op de Nutanix hyperconverged infrastructuur verschillende processen en werkplekken kunnen draaien. De kwaliteit van deze combinatie van hardware en software staat hoog aangeschreven en ook in het beheeraspect is volledig voorzien. ‘Precies wat we willen’, aldus Eindhoven.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6038181). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×