Managed hosting door True

Nmbrs scoort met innovatieve productupdates

Computable Awards 2018

 

Juichen

Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde leverancier van hr- en salarissoftware. De leverancier vertaalt de nieuwste technologieën naar waardevolle nieuwe functionaliteiten. In 2017 trakteerde het zijn klanten op ruim 150 productupdates, onder andere met artificial intelligence. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2018 reden om Nmbrs te nomineren in de categorie SaaS-leverancier van het Jaar.

Nmbrs is gebouwd vanuit het oogpunt dat salarisverwerking een vak is dat je samen doet. De salarisspecialist, de hr-manager, de afdelingsmanager, de medewerker; ze dragen allemaal hun steentje bij aan het salarisproces. Daarom verbindt Nmbrs de sleutelgebruikers in één platform. Daarin hebben zij altijd en overal eigendom over hun deelproces, waar Nmbrs met behulp van machine learning en andere automation oplossingen een optimale gebruikerservaring biedt.

De innovatie straalt niet alleen van het product af, maar de organisatie van Nmbrs is ook continu bezig met vernieuwing. Het bedrijf streeft product leadership na, waarmee het ook kansen voor zijn personeel creëert om henzelf te vernieuwen. Het hr-team, ondersteund door drie Agile coaches, is daarom continu bezig om groei mogelijk te maken voor zowel de organisatie als het individu. En hoe zij dat doen: zonder managers en met slimme cloudoplossingen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6392340). © Jaarbeurs IT Media.


Partners 2018 

Exclusive

Gold

Silver

Recruitment

Social media

Tafel

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.