Managed hosting door True

Nominatie Instruqt voor gamified leerplatform

Genomineerd als opleider

 

elearning

instruqt heeft een innovatief gamified leerplatform voor high-end technologie. Het wordt steeds lastiger is om voldoende hooggeschoold it-talent aan te trekken of op te leiden. Zeker op gebieden als DevOps en cloud-technologie. instruqt speelt hier op in met dit leerplatform. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om instruqt als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Op het online leerplatform kunnen it-professionals op een effectieve en leuke manier kennis en ervaring opdoen in allerlei innovatieve technologieën en it-producten. Ze worden echt uitgedaagd en leren zo een technologie goed kennen en gebruiken. Ze kunnen hun ervaring, maar ook prestaties vervolgens delen en vergelijken met vrienden, collega’s en vakbroeders waar ook ter wereld.

Traditionele klassikale trainingen zijn niet geschikt om alle ins en outs van een nieuw en complex DevOps- of cloud-product echt te doorgronden of eigen te maken. Daarnaast is dat ook niet de manier waarop de millennials en toekomstige generaties ontwikkelaars willen leren. Het instruqt-platform ondersteunt praktijkgericht leren effectiever en maakt het tegelijkertijd veel leuker om te doen. Het is daarmee een interessante toevoeging op of alternatief voor klassikaal technologie-onderwijs en recht-toe-recht-aan online varianten hierop. Het instruqt-platform richt zich primair op Google Cloud-technologie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6042755). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×