Managed hosting door True

Ron de Mos (CGI)

CEO van het jaar

 

CGI maakte op 15 september 2015 bekend dat Ron de Mos opnieuw werd benoemd tot general manager van de Nederlandse landenorganisatie. De Mos kwam over van CGI’s wereldwijde Shell business unit, een van de grootste internationale opdrachtgevers van het bedrijf. Nu keert De Mos terug naar zijn oude functie en krijgt hij wederom de eindverantwoordelijkheid over CGI’s Nederlandse praktijk. De algemene jury van de Computable Awards 2016 kent de kwaliteiten van Ron de Mos en nomineert hem in de categorie CEO van het jaar.

Tussen november 2012 en mei 2014 gaf Ron de Mos leiding aan Logica Nederland en vervolgens CGI Nederland. Hij leidde het bureau door de rebranding van Logica naar CGI, de implementatie van de nieuwe strategie (meer focus) en een grootschalige kostenreductieprogramma. Daarvoor werkte hij jarenlang voor KPN Corporate Markets, waar hij de functie van chief client officer bekleedde, en bekleedde hij diverse senior managementposities bij IBM, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor Strategic Sourcing en Technology Services, en Inter Access.

1 mei 2014 vorig jaar droeg De Mos het stokje over aan Sake Algra, die als interim ceo werd aangesteld. De Mos kreeg de leiding over CGI’s wereldwijde Shell Business Unit. Dagelijks werkten meer dan 1500 mensen aan Shell-gerelateerde projecten op het gebied van onder meer it-advies, outsourcing en managed services.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5778138). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×