Managed hosting door True

Exact

Cloud-aanbieder van het jaar

 

Exact

Bovag heeft als doel zijn bedrijfsprocessen beter in te richten en zodoende een efficiencyslag te maken. De brancheorganisatie heeft daarvoor in 2015 onder andere gekozen voor de private cloud-oplossing van Exact. Deze is gebouwd met Exact voor Professional Services in combinatie met Scan Sys. De jury van de Computable Awards 2016 beloont Exact met een nominatie in de categorie Cloud-aanbieder van het jaar.

Bovag wilde een tijdsbesparing realiseren door zijn bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. De brancheorganisatie voor de mobiliteitsmarkt voert voor circa vijftien verschillende eenheden de administratie. Veel medewerkers zijn betrokken bij het financiële proces. De oplossingen van Exact vormen de basis voor deze efficiencyslag. Met Exact voor Professional Services zijn onder andere de financiële en logistieke processen aangepakt. Daarnaast stonden de verbetering van de rapportages en het sneller verkrijgen van stuurinformatie centraal in het project.

Wat Bovag betreft was de efficiencyslag zonder een nieuwe it-oplossing niet te realiseren. De processen die Exact optimaliseert werden veelal handmatig verwerkt. Dat kostte veel tijd en het bracht een grote foutgevoeligheid met zich mee. Daarnaast was het snel verkrijgen van actuele rapportages en managementinformatie momenteel een grote uitdaging. Met Exact heeft Bovag dit weten op te lossen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5765922). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×