Managed hosting door True

BT

Cloud-aanbieder van het jaar

 

BT lanceerde vorig jaar ‘Cloud of Clouds’; een nieuwe technologische visie en aanbod die klanten in staat stelt zich gemakkelijk en veilig te verbinden met de applicaties en data die ze nodig hebben, ongeacht waar ze gehost of gevestigd zijn. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om BT te nomineren als cloud-aanbieder van het jaar.

BT’s Compute Management System vormt het hart van de propositie. Eén enkele portal van waaruit klanten toegang hebben tot de cloudoplossingen van BT, alsook tot de clouds van andere providers, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services. Gedurende het jaar vulde BT het aanbod verder in door partnerships met Salesforce, Riverbed, HP, Microsoft, Cisco en Check Point.

In Nederland wordt het globale aanbod versterkt door de aanwezigheid van drie eigen datacenters en een omvangrijke, lokale professional services organisatie die consultancy, systeemintegratie en managed services levert.

BT tekende onlangs een wereldwijd UCC-contract met Nutreco waarbij vijfduizend gebruikers worden samengebracht op één cloudplatform. Afgelopen januari kondigde BT twee cloudcontracten aan met de EU, die één van de grootste overheidsclouds in Europa zullen creëren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5765896). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×