Managed hosting door True

60 Miljoen voor Elektronische Snelweg

 

Voor het Actieprogramma Elektronische Snelwegen is volgend jaar 60 miljoen gulden beschikbaar. Daarnaast is er voor de Kredietregeling Elektronische Dienstenontwikkeling (Kredo) nog eens 30 miljoen gulden vrijgemaakt. Het Nationaal Actieprogramma wordt momenteel aan een evaluatie onderworpen. Aan de Kamer zal rond de jaarwisseling hierover verslag worden uitgebracht. Mede op basis van die uitkomsten worden nieuwe initiatieven in gang gezet.

Binnen de overheid zal het accent verschuiven van 'bottom-up' naar 'top-down' projecten met een beduidend grotere invloed. Ook zal de 'electronic commerce' een impuls krijgen. Daarnaast komt er een stimulering van starters en doorgroeiers op IT-gebied. Tenslotte zal het gebruik van de elektronische snelweg door het mkb een impuls krijgen.
Rond de jaarwisseling zal het onderzoeksprogramma 'Maatschappij en Elektronische Snelwegen' worden vastgesteld. Het Sociaal- en Cultureel Planbureau, enkele universitaire groepen en NWO (Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) hebben dit programma voorbereid. Corr.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1319514). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.