Managed hosting door True

Cap Gemini sluit wervingscontracten

 

Cap Gemini heeft een overeenkomst gesloten met het onderdeel Top Centre van Arbeidsvoorziening en de bemiddelaar op de Noord-Nederlandse arbeidsmarkt RBO. Top Centre en RBO gaan Cap Gemini ondersteunen bij het werven van pas afgestudeerde hbo'ers en academici.

Cap Gemini sloot al eerder dergelijke samenwerkingsovereenkomsten met wervingsbureau Top Start en Randstad Millennium Service. Deze contracten blijven gehandhaafd. Top Centre richt zich met name op het werven en selecteren van pas afgestudeerde hbo'ers en academici. Het RBO opereert op het snijvlak van scholing en arbeidsmarkt. "We kunnen putten uit een landelijk netwerk van ruim 220 arbeidsbureaus. Daarom kunnen we goed inschatten wie op welk moment, geschikt is voor Cap Gemini", zegt Hans Donker van Arbeidsvoorziening.
Top Centre en RBO zullen behalve werven en selecteren ook een test afnemen bij potentiële kandidaten. Daarna volgt een persoonlijkheidsevaluatie bij een extern bureau. De volgende stap is een selectiegesprek met een Cap Gemini-manager. Deze overeenkomst komt bovenop de bestaande wervingsactiviteiten van Cap Gemini. Ook de overige contracten met Randstad Millennium Services en Top Start blijven gehandhaafd.  MC
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1421402). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×