Managed hosting door True

‘De combinatie is interessant’

 

Naam: Ivo Carton
Leeftijd: 24 jaar
Vooropleiding: Economie en ict
Eerste bedrijf: Fortis met een startersproject van Procam

In mei studeerde ik af, maar daarvoor ben ik al begonnen met oriënteren. Ik heb gekeken welke bedrijven interessant waren om voor te werken en wat ze te bieden hadden. Ik heb heel bewust voor het bankbedrijf, de ict en een traineeship gekozen. Ik wilde voor een bank werken, want iedereen heeft met financiële transacties te maken. Dat blijft altijd zo. De ict daarentegen is heel dynamisch. De combinatie van beiden vind ik erg interessant.

Het plaatsen van mijn cv op internet zou ik pas gaan doen als andere ingangen geen goed resultaat zouden opleveren. Maar dat was niet nodig.

Mijn traineeship bij Fortis betekent dat ik twee jaar lang iedere vier maanden een andere opdracht heb en verder krijg ik nog diverse opleidingen en cursussen. Carrièreadviesbureau Procam zorgt voor het coachingsproject en bij hen heb ik een eigen carrièrecoach. Met haar bespreek ik mijn carrière en ik krijg advies over het nemen van hindernissen tijdens mijn werk. Zij geeft bijvoorbeeld aan welke cursussen slim zijn om te doen.

Ik vind het heel prettig dat iemand objectief tips geeft over mijn loopbaan. Ik koos namelijk ook voor een traineeship vanwege de opleidingsmogelijkheden. Ik wil veel leren en vind het ideaal dat het naast mijn werk kan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2117333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×