Managed hosting door True

Spectris Gold biedt continu datatoegang

 

Amdahl heeft Spectris Gold uitgebracht, een nieuw raid (redundant array of inexpensive disks) opslagsysteem. Dit nieuwe product in de Spectris-serie voor IBM's System/390 biedt ononderbroken datatoegang en tot 40 procent meer doorvoercapaciteit, zelfs als een schijfhersteloperatie wordt uitgevoerd.

Een raid bestaat uit goedkope harde schijven die minder betrouwbaar zijn dan zware opslagmedia, maar die door onderlinge informatie-uitwisseling eenvoudig te vervangen zijn. Een raid-systeem kan bij schijffouten operationeel blijven zonder informatieverlies.
De responstijd van Spectris Gold is 30 procent sneller dan bij de voorgaande versie. De mate van prestatieverbetering is afhankelijk van de applicatie en de configuratie van het gehele mainframe.
Amdahl garandeert een upgrade-mogelijkheid naar Spectris Gold voor huidige gebruikers van het raid-product. Deze upgrade kan tijdens normaal gebruik van het systeem worden uitgevoerd, dankzij de onlangs aangekondigde softwaretool Transparent Data Migration Facility (TDMF). JB

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1352506). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×