Managed hosting door True

HP wint Philips voor UDC

Hewlett-Packard heeft Philips als klant gewonnen voor zijn Utility Datacenter (UDC). Dit omvat het leveren van computerkracht als nutsmiddel. Philips' halfgeleiderdivisie in Nijmegen draait nu een flexibel en virtueel datacentrum.

Het door HP ingerichte datacentrum bij de halfgeleidergroep kan door Philips virtueel worden ingericht en beheerd. Hierdoor kunnen nieuwe applicaties en diensten snel en eenvoudig in gebruik worden genomen. Daarnaast krijgt Philips hiervoor een flexibele facturering van HP op basis van de werkelijk gebruikte capaciteit.
De UDC-implementatie moet Philips dan ook kostenbesparingen bieden en de divisie slagvaardiger maken. Hiermee is de elektronicagigant de eerste grootschalige nutsmiddel-klant van HP. Eerder sloeg HP al BMW aan de haak voor een flexibele opslaginfrastructuur.
"Het HP UDC maakt het mogelijk om ons snel en gemakkelijk aan te passen aan de snelle veranderingen in de halfgeleiderindustrie", zegt ict-directeur Theo Smit van Philips Semiconductors Nijmegen. "We reduceren onze totale kosten door het datacentrumbeheer te stroomlijnen en de overtollige it-capaciteit te verminderen."< BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.