Managed hosting door True

Netbuilding na vier maanden weer alleen

 

Automatiseerder Simac Techniek heeft Netbuilding Nederland weer afgestoten, nadat het de helft van deze netwerkleverancier eind juli had overgenomen. De recente aanwinst is nu weer zelfstandig doordat Simac zich voor een niet onthuld bedrag heeft uitgekocht.

Blijkbaar konden de twee niet tot elkaar komen. Netbuilding meldt dat er wel een goede samenwerking was, maar dat er verschillende trajecten zijn, waarbij de netwerkleverancier concurrenten van Simac als klant heeft. Verder was er 'de wens om onafhankelijk en zelfstandig te blijven'. Alle aandelen zijn nu weer in handen van de Netbuilding-directie, die hiervoor een lening heeft afgesloten bij F. van Lanschot Bankiers.
Simac was dit jaar flink aan het uitbreiden. De automatiseerder uit Veldhoven kocht Has Nederland, detacheringsfirma ICC, kantoornetwerkfirma Lorjé Computers, Netbuilding, Philips-dochteronderneming TSS Engineering en modemfabrikant Tornado. Het kapitaal voor al deze overnames werd binnengehaald door een emissie van aandelen en een achtergestelde lening van 35 miljoen gulden. JB

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1292098). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.