Managed hosting door True

Detacheerders stunten met de prijzen

'Wie maakt me los?'

 

De prijzen van ict-dienstverlening blijven dalen. De meeste prijsaanbiedingen komen van Getronics en Ordina. Concurrenten IBM, EDS en Accenture stunten het minst.

De detacheerders geven snel toe aan de vraag naar goedkopere inhuur-automatiseerders. Eén op de drie opdrachtgevers is bereid kwaliteit in te leveren als daardoor de kosten dalen.
Welke negen ict-dienstverleners het meest prijsstunten, blijkt uit een rondvraag langs zeshonderd automatiseerders en hun directeuren en managers. Zij kregen onder meer een lijst met namen van detacheerders voorgelegd, met de vraag welke de meeste aanbiedingen doen. "Hadden ze met een van die bedrijven geen ervaring, dan werd die naam niet opgenomen in de resultaten", aldus het adviesbureau achter het onderzoek, Ernst & Young. Dit bureau ondervraagt de respondenten om de twee maanden.
Ondanks de scherpe prijzen blijft 90 procent van de opdrachtgevers bij de 'eigen' ict-dienstverlener. De overige 10 procent noemt als reden voor het overstappen een te hoge prijs en een te lage kwaliteit. < BR>

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1380044). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×