Managed hosting door True

Philips voegt divisies samen

 

Alle consumentenelektronica die de naam Philips draagt, brengt het Eindhovense concern samen in één bedrijfsonderdeel. Op deze wijze moet het makkelijker worden een gezamenlijke marketingstrategie uit te stippelen. De naam van het nieuwe onderdeel is nog niet bekend. De Brit D. Dunn, nu nog directeur bij Sound & Vision, krijgt de leiding.

Tot de nieuwe tak, die volgend jaar van start gaat, behoren producten als televisies, videorecorders, audio-apparatuur, geluids- en videokaarten voor PC's, computermonitoren, mobiele telefoons en faxen. Huishoudelijke apparaten en lampen komen niet onder het nieuwe bedrijfsonderdeel te vallen.
Ook gaat Philips verder met de herstructurering van haar bedrijfsactiviteiten op gebied van industriële elektronica. Per 1 januari worden twee bedrijfsonderdelen in Oostenrijk afgestoten, namelijk 'Professional Electronics' en 'Factory Automation'. Het eerste bedrijf maakt versterkers voor kabeltelevisie-netten en modems. Het tweede bedrijf is gespecialiseerd in fabrieksautomatisering. Beide fabrieken in Klagenfurt zijn verkocht aan Business Creation Europe. Corr.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1293861). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×