Managed hosting door True

Topstart gaat personeel werven voor Cap Gemini

 

Wervingsbureau Topstart gaat Cap Gemini ondersteunen bij de selectie van IT-personeel. De ondernemingen ondertekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst.

Topstart, een onderdeel van Start Holding, gaat pas-afgestudeerde hbo'ers en academici werven. Hierbij maakt het selectiebureau gebruik van regionale kantoren en zijn vestigingen op verschillende hogescholen. De werkzaamheden die TopStart in het kader van de samenwerking ontplooit, komen bovenop de bestaande wervingsactiviteiten van Cap Gemini. Behalve werving selecteert Topstart brieven en organiseert het bureau tests. Vervolgens spreken kandidaten met managers van Cap Gemini. Kandidaten die de gehele selectieprocedure met succes afronden, inclusief een eindtest bij een extern bureau, krijgen een contract voor onbepaalde tijd.

Bereik

Divisie-manager Theo Bouwmeister van Cap Gemini hoopt door deze samenwerking kandidaten te bereiken die niet op de gebruikelijke campagnes reageren. "Dit geldt bijvoorbeeld voor kandidaten die afgestudeerd zijn in andere richtingen dan studies als informatica of bedrijfseconomie. Gezien onze brede dienstverlening kunnen hier echter zeer geschikte mensen tussen zitten. Ook nu beschikken we over IT-consultants met diverse achtergronden. Onze opleidingen kunnen eventueel ontbrekende kennis overdragen." Directeur Broekhoven van TopStart ziet goede perspectieven voor de samenwerking. "Zo nemen mensen van ons deel aan introductieprogramma's bij Cap Gemini om het bedrijf perfect te leren kennen. De mix van consultatie en IT is voor veel jong- afgestudeerde hbo'ers en academici erg aantrekkelijk. Onze taak is dit besef voor alle studierichtingen te verhogen." MC

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1281869). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.