Managed hosting door True

Inter Acces doet beheer voor Grontmij

Dit artikel delen:

Grontmij besteedt het technisch- en applicatiebeheer van zijn Oracle e-Business Suite uit aan Inter Acces. De drieduizend gebruikers van het pakket bij Grontmij kunnen overal via internet inloggen op het systeem.

Inter Acces deed voorheen al het beheer op afstand, maar heeft nu zelf de hardware aangeschaft en een nieuw datacentrum opgericht. Hein Boersma, application lifecycle manager bij Inter Acces: "Nu is meer schaalbaarheid en beschikbaarheid mogelijk, waardoor Grontmij op piekmomenten meer capaciteit kan inkopen." Ook Grontmij-cio Bert Huijsen wijst op die mogelijkheid. "Inter Acces heeft zich verdiept in de processen die bij ons lopen, en bezit kennis van de applicatie. Dat heeft een goede impact op de organisatie."
Beide heren roemen het open contract tussen de partijen waarin onder meer de risico's en winsten gedeeld worden. Huijsen: "Ik ken weinig contracten die zo open zijn dat er geen opzegtermijn aan vast zit. Wanneer we besluiten dat we het beheer door iemand anders laten doen, kunnen we dat direct overzetten."
De bedrijven wilden geen uitspraken doen over de waarde van het uitbestedingscontract, maar gezien de omvang van de dienstverlening moet het om een miljoenencontract gaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.