Managed hosting door True

Baan sterker in luchtvaart en defensie-industrie

 

Baan Company (bedrijfsbrede software) heeft haar software voor 'dynamic enterprise modelling' verder geschikt gemaakt voor de vliegtuigbouw en defensie-industrie.

Door nieuwe functionaliteiten aan de software toe te voegen wil Baan inspelen op de komende veranderingen in beide sectoren. De aanstaande deregulering daar noodzaakt tot verdergaande flexibilisering.
Een van de speerpunten voor Baan is de projectindustrie. Sinds negen maanden richt de onderneming zich intensief op vliegtuigbouwers en de defensie-industrie. Nadat Boeing als klant was binnengehaald, volgden ondermeer British Aerospace, Cassa, Dassault, Lockheed, Hagglunds, Litton, Transfield en Snecma. Ook belangrijke toeleveranciers gingen over op Baans software voor productie-planning. Baan wil de hele aanvoerketen in betrokken sectoren bedienen.

Facturering

De nieuwe functionaliteit die Baan toevoegt aan haar bestaande software, sluit aan bij veranderende standaarden die het Amerikaanse ministerie van Defensie leveranciers oplegt. Zo is het met de verbeterde software mogelijk een planning te maken van bedrijfsmiddelen over verschillende contracten. Ook is facturering mogelijk naarmate de opdracht vordert. Een andere mogelijkheid is kostprijs- administratie per opdracht.
In haar pogingen verder te penetreren in de luchtvaart- en defensie-industrie wordt Baan geholpen door CSC Consulting, Deloitte & Touche, Ernst & Young en Star Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1383556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×