Managed hosting door True

Discussie

‘Microsoft richt zich met Surface Studio op niche’

 

Surface Studio

Microsofts nieuwe touch-pc Surface Studio mikt op een té kleine doelgroep. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Microsoft heeft zijn eigen lijn pc’s met touch-schermen uitgebreid met een desktopmodel: de Surface Studio. Deze iMac-achtige computer komt naast de al bestaande Surface Pro 4-tablet en de loskoppelbare laptoptablet Surface Book. De oudere arm-uitvoering van de Surface is uitgefaseerd en het x86-instapmodel (Surface 3) loopt nu een generatie achter.

De Surface Studio doet denken aan Apple’s iMac, maar is daarbij voorzien van een volledig touch-scherm wat geheel kan neerklappen om een tekentafel te vormen. Hardwaretechnisch weet deze krachtige pc-tekentablet indruk te maken en voor grafische professionals lijkt het zeker aantrekkelijk. Toch is die doelgroep beperkt, té beperkt. Tegelijkertijd wil Microsoft kennelijk niet de regelrechte concurrentie aan met zijn pc-partners. Wat vind jij?
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5865449). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×