Managed hosting door True

Discussie

‘Apple Watch wacht op gebruikers’

 

De Apple Watch heeft de smartwatchmarkt op z’n kop gezet, maar is toch nog zoekende. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

De Apple Watch is ruim een jaar geleden op de markt gekomen en heeft sindsdien flinke, maar toch tegenvallende impact gehad. Het slimme horloge van Apple heeft de bestaande smartwatchmarkt flink vergroot en spelers daar wakker geschud. Tegelijkertijd is de iPhone-accessoire (in verschillende modieuze uitvoeringen) niet het verkoopsucces geworden dat de iPhone wel is.

De onthulling eind 2014 en het daadwerkelijke uitkomen begin 2015 hebben voor hooggespannen verwachtingen gezorgd. Tot op heden lijken die niet bepaald waargemaakt. De Apple Watch heeft gebruikers niet massaal losgeweekt van hun smartphones. Bij velen is het in om dan van een mislukking te spreken, maar de verwachtingen waren wellicht erg overtrokken. Gebruikers beseffen nog niet dat ze een smartwatch nodig hebben, of de Apple Watch moet nog een killerfeature gaan bieden. Wat vind jij?

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5745903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Ben zeer tevreden met mn 'standalonekloon' - smartwatch met eigen sim voor een habbekrats. Waarom dan een appel kiezen?

Moderne telefoons moet je al dagelijks opladen. Ik denk dat er weinig mensen zijn die nog een apparaat erbij willen hebben wat elke nacht aan de lader moet.

Wat kan een Apple / Samsung / ... / watch waar ik echt op zit te wachten? Mijn Seiko doet alles wat ik nodig heb: vertellen hoe laat het is, en soms wil ik de dag weten. Voor andere zaken heb ik een iPhone / iPad / computer / ...

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×