Managed hosting door True

VAC distribueert Netron Framework-technologie

 

In Nederland wordt binnenkort Netron Framework-technologie gedistribueerd. Value Added Consultancy (VAC) is hiervoor tot overeenstemming gekomen met het Canadese softwarebedrijf Netron. Softwaretool-leverancier VAC verwacht veel van deze technologie en verwijst ter ondersteuning naar een onderzoek van het Amerikaanse bureau QSM Associates. Hieruit blijkt dat de doorlooptijd van een project door het gebruik van Netron Framework-technologie met 70 procent terugloopt. In samenhang hiermee kunnen de kosten met 84 procent worden teruggebracht.

Frameworks zijn voorgedefinieerde raamwerken van software-componenten, waarmee ontwikkelaars sneller applicaties kunnen bouwen voor client/server-, Internet- en host-omgevingen. Op basis van deze technologie heeft Netron de softwarehulpmiddelen Fusion en Renovator ontwikkeld voor de nieuwbouw en re-engineering van applicaties. Beide produkten ondersteunen alle gangbare hard- en softwareplatformen. Software-ontwikkelaars kunnen gebruikmaken van elke database die vanuit Cobol toegankelijk is. Voorts zijn frameworks beschikbaar voor de integratie van Visual Basic- en Powerbuilder-clients in Java- of Cobol-serveromgevingen.
VAC schat in dat er veel belangstelling bestaat voor de framework-technologie. Interessante toepassingsgebieden zijn in de ogen van het bedrijf de veranderingen en uitbreidingen in informatiesystemen als gevolg van de eeuwwisseling en de invoering van de Euro. De komende maanden organiseert VAC seminars waar het de Netron-technologie presenteert. RS

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1404115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×