Managed hosting door True

Java-gebruikersgroep Nederland krijgt nog vorm

 

De oprichtingsbijeenkomst van de Nederlandse Java User Group (Jug) was weliswaar goedbezocht, maar ontbeerde nog een duidelijke vorm. "De exacte inrichting en organisatie gaan we in de komende weken opzetten", zei Ernst Fuld van de oprichtingscommissie.

De eerste Jug-meeting trok ruim honderd geïnteresseerden en "was voornamelijk bedoeld om een beeld te krijgen van de wensen en vereisten", aldus Fuld. De aanwezigen waren het erover eens dat het delen van kennis en ervaring centraal moet staan in de Jug. "Het uitwisselen van Java-componenten zou zelfs nog beter zijn", zei een enthousiaste ontwikkelaar.
De controverse tussen Sun en Microsoft liet de zaal redelijk koud. De meeste aanwezigen kozen, bijna automatisch, partij tegen het 'Evil Empire' van Bill Gates. "De ontwikkeling van Java blijft gewaarborgd", verzekerde Java-architect Andrew Coupe van Javasoft. "De Macintosh is namelijk niet langer platform nummer 2, dat is Java", citeerde Coupe een uitspraak van Microsofts vice-president Brad Silverberg. JB

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1316272). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.