Managed hosting door True

Datawarehousing in Repository Microsoft

 

Microsoft heeft een aantal voorstellen getoond voor datawarehousing-uitbreidingen op zijn Repository. Deze voorvertoning maakt deel uit van een open design review process, waarmee men tot februari volgend jaar reacties van alle betrokken partijen wil verzamelen.

De uitbreidingen zijn het resultaat van een samenwerking - sinds afgelopen juli - met Platinum Technology. Tot die tijd werkte Microsoft op Repository-gebied samen met Texas Instruments Software, maar die tak van Texas Instruments is inmiddels overgenomen door Sterling Software.
De beoordelingsperiode start met de vrijgave van de voorlopige specificaties van uitbreidingen op het Open Information Model van de Repository, gericht op gegevenstransformatie services en 'online analytical processing' (olap). Zij vormen volgens Microsoft twee van een reeks informatiemodellen die aan de Repository zullen worden toegevoegd om een zo breed mogelijk scala van compatibele producten te kunnen ondersteunen. Informatie over het verkrijgen van een kopie van de specificaties en hoe daarop te reageren is te vinden op http://www.microsoft.com/repository/.   JZ
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1431176). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×