Managed hosting door True

Groupwise krijgt databasepublishing

 

Novell toonde op de beurs Demo'97 de eerste resultaten van het 'Jefferson'-project. Met behulp van Jefferson kunnen gebruikers van Novells Groupwise gemakkelijk vanuit een database documenten op het Internet en het intranet publiceren.

In april komt een bèta-versie uit, de definitieve release wordt komende zomer verwacht. Jefferson moet publiceren vanuit de Groupwise-database mogelijk maken. Het voordeel van het publiceren vanuit een dergelijke bibliotheek is dat de opgeslagen documenten in hun oorspronkelijke staat opgeslagen worden. Als ze gepubliceerd worden kunnen ze de vorm aannemen van html-documenten, maar het origineel blijft behouden.
Een webmaster kan kiezen uit allerlei 'voorgekookte' website-oplossingen voor het publiceren van de inhoud van de database, inclusief knoppen en graphics. Groupwise-gebruikers die op het Web willen publiceren hoeven geen html-kennis te bezitten. Met het Jefferson-project worden meer dan 250 verschillende file-formaten automatisch omgezet naar html. De Internet- en intranet-gebruiker krijgt via Jefferson tevens de beschikking over een ingebouwde zoekmachine. AM

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1406811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×