Managed hosting door True

Computest creëert variatie in interne teams

Ceo Hartger Ruijs: Presenteer elkaar resultaten

 

Hartger Ruijs

Hartger Ruijs

Ceo Hartger Ruijs van testbedrijf Computest heeft zijn organisatie in verschillende interne teams ingericht. In deze teams zijn alle disciplines vertegenwoordigd, uiteenlopend van het leveren van een oplossing aan klanten tot aan het binnenhalen van de betaling ervan. En dat doet Computest niet onverdienstelijk, met een nominatie voor Ruijs tot gevolg voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video spreekt Hartger Ruijs terwijl de rest van het team in de achtergrond een stand-up vergadering houdt. ‘Elk team presenteert zijn cijfers aan de anderen. Het gaat dan om actuele cijfers en toekomstige cijfers. Elk team is verantwoordelijk voor het leveren van het werk tot aan het binnenhalen van de betaling van het werk. Alle taken zijn in het team vertegenwoordigd.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Hartger Ruijs (Computest)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6213034). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×