Managed hosting door True
23 okt

Gratis Webinar Kunstmatige Intelligentie

Kunstmatige Intelligentie verandert elke business de komende paar jaar. Ben je benieuwd hoe je KI implementeert? Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

Webinar
Online
24 okt

Gratis Webinar Marketing Analytics en Intelligence

Wil je leren hoe je als marketeer aan de slag kunt met data driven marketing? Volg dan het gratis webinar en ontvang veel tips!

Webinar
Online
30 okt /
31 okt

Logisch Datawarehouse - Architectuur, Ontwerp en Technologie

Het LDW is gebaseerd op een ontkoppeling van rapportage en analyse enerzijds en gegevensbronnen anderzijds. Rick v/d Lans bespreekt de architectuur, implementatieaspecten en biedt marktoverzicht.

Congres
Utrecht
30 okt

Gratis webinar Big Data voor de Overheid

Ben je benieuwd wat Big Data binnen het sociale domein kan betekenen? Meld je dan aan voor dit webinar waarin alle belangrijke aspecten van Big Data en Open Data aan bod komen.

Webinar
Online
31 okt /
1 nov

COMPUTABLE CAFÉ

Ook in haar 50e jubileumjaar opent Computable tijdens Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2018 de deuren van haar eigen Computable Café, dit jaar met een extra feestelijk tintje.

Beurs
Utrecht
31 okt

Gratis Webinar Dashboards en Datavisualisatie

Data wil je visualiseren om er betekenis aan te geven. Daarom zijn dashboards ook zo belangrijk. Ze geven je inzicht in bijvoorbeeld sales, marketing, KPI’s en helpen je beslissingen te nemen.

Webinar
Online
31 okt

Content digitaal overbrengen naar het e-Depot

Tijdens deze kennissessie leert u o.a.:- Aan welke eisen een data export voor het e-Depot moet voldoen- Welke voorbereiding u moet treffen om content eenvoudig te verplaatsen;- Een best practice aanpak voor digitaal overbrengen van content naar e-Depot

Workshop
Hilversum
6 nov

Gratis Webinar Hoe word ik Big Data professional?

Ben je benieuwd welke eigenschappen en vaardigheden een Big Data professional moet bezitten? Wil je meer weten over de rollen en mogelijkheden in de markt en per branche?

Webinar
Online
7 nov /
8 nov

Business Intelligence & Datawarehousing Fundamentals

In dit nieuwe seminar worden alle termen, concepten, technieken, architecturen en technologieën op het gebied van BI en DWH op een rijtje gezet en in hun context geplaatst.

Seminar
Utrecht
7 nov /
8 nov

ICT & Logistiek 2018

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren.

Beurs
Utrecht
13 nov

Datavisualisatie en Data Driven Storytelling

Lex Pierik behandelt de stromingen in datavisualisatie, dashboards en grafieken, de belangrijkste producten en de rol en functie van datavisualisatie binnen organisaties.

Workshop
Utrecht
14 nov

ITNEXT Summit 2018

ITNEXT Summit 2018 is organized by and for IT-professionals and is without profit motive. Our motto is: LEARN, SHARE and CONNECT!

Congres
Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
14 nov

Gratis Webinar Big Data in de Zorg

Big Data in de zorg: Welke voordelen bieden ze? En welke uitdagingen moet je eerst tackelen? Je leert er meer over tijdens dit gratis webinar.

Webinar
Online
15 nov /
16 nov

Landelijk Architectuur Congres 2018

Op 15 en 16 november vindt in Den Bosch de 20e editie plaats van het Landelijk Architectuur Congres, met dit jaar als centraal thema: Paradoxen in Architectuur. Nu via Computable € 50,- korting!

Congres
's-Hertogenbosch
28 nov

Starten met Big Data Enterprise

Tijdens dit webinar gaan we in op de rol van Big Data binnen organisaties. We bespreken onder andere wat Big Data zijn, Big Data analyse strategieën en verschillende praktijkcases.

Webinar
Online
29 nov

Big Data Technologie voor Business Intelligence en Datawarehousing

Alle nieuwe technologieën komen aan bod: Hadoop, MapReduce, Kudu, Spark, NoSQL, Graph, NewSQL, analytische SQL databases, GPU databases, Kafka en streaming databases.

Seminar
Utrecht
11 dec /
12 dec

Predictive & Advanced Analytics

Benut machine learning en advanced analytics technieken zoals tekst-analyse, sentiment analyse, graph analysis en streaming analytics om uit big data nieuwe inzichten te verkrijgen.

Seminar
Utrecht

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.