Managed hosting door True
12 nov /
18 nov

Global Entrepreneurship Week the Netherlands

The third week of November, thousands of events and competitions in 170 countries inspire millions to engage in entrepreneurial activity while connecting them to potential collaborators, mentors and investors.

Event
Nederland
14 nov /
22 nov

Business Process Management (BPM) in de praktijk

Kennis van Business Process Management (BPM) helpt u om problemen in bedrijfsprocessen op te lossen. De meeste organisaties beschikken evenwel over onvoldoende kennis en expertise om Business Process Management (BPM) goed uit te voeren.

Cursus
Utrecht
16 nov /
18 nov

Techstars Startup Weekend Utrecht

Have a great idea? Ever wondered what it takes to be an entrepreneur? Want to learn more about startups? Startup Weekend is the place for you!

Weekend
Utrecht
19 nov /
20 nov

Certified Leading SAFe Training

In deze tweedaagse training leert u hoe u het Scaled Agile raamwerk (SAFe) kunt versterken om Agile-teams en –programma’s te ondersteunen in een ondernemende context.

Training
Amsterdam
19 nov

EC-Council Security Analyst & Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT)

training incl. het internationaal erkende Security Analyst certificaat van EC-Council en intekening voor de Licensed Penetration Tester (LPT) licentie

Cursus
Centraal in Nederland
19 nov

Lean Six Sigma (IASSC)

In deze training leert u Lean Six Sigma te doorgronden en in praktijk te brengen en wordt u opgeleid voor het internationale, onafhankelijke Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat van IASSC

Cursus
Amstelveen
19 nov

IT Outsourcing: Certified Outsourcing Specialist

IT Outsourcing (Sourcing Governance Foundation) training incl. examen leidt op voor het Certified Outsourcing Specialist certificaat van IAOP (International Association of Outsourcing Professionals)

Cursus
Driebergen of Kerkdijk
19 nov

Data Science voor niet-Data Scientists

In deze training leert u als zakelijke gebruiker business data te analyseren, te interpreteren en te visualiseren met behulp van geavanceerde self-service tools

Congres
Amsterdam
19 nov /
20 nov

A Business-oriented Approach to Data Modelling

Deze workshop behandelt datamodelleren vanuit een non-technisch perspectief, en behandelt contextuele, conceptuele en gedetailleerde modelleertechnieken met maximale betrokkenheid van de deelnemer.

Workshop
Utrecht
19 nov

Data Intelligence

In deze Data Intelligence opleiding leert u data te analyseren en structureren met behulp van instrumenten, tools en technieken

Cursus
Centraal in Nederland
19 nov /
17 dec

Data Intelligence

Data Intelligence is de verzamelnaam voor alle activiteiten rondom data. Business Intelligence richt zich op wat u vanuit de business nodig heeft om succesvol te zijn en wat u van data kunt verwachten.

Cursus
Centraal in Nederland
20 nov

De juridische implicaties van blockchain

Tijdens het seminar verdiept u zich in belangrijke juridische vraagstukken omtrent blockchain. Actualiseer uw kennis en vergroot uw invloed in blockchainprojecten.

Congres
Amsterdam
20 nov

Certified Agile Coach

In deze opleiding wordt u opgeleid tot Certified Agile Coach en ontvangt u het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma Certified Agile Coach

Cursus
Amsterdam
20 nov

Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)

Deze training leidt op voor het Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) examen van IAPP (International Association of Privacy Professionals)

Seminar
Centraal in Nederland
20 nov

Business Intelligence en Business Analytics

In deze opleiding over Business Intelligence en Business Analytics leert u hoe u Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit uw data

Congres
Centraal in Nederland
20 nov

Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - klassikale opleiding

Deze opleiding leidt u op voor de enige officiële ­persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence ­Professional (CBIP) van TDWI

Seminar
Centraal in Nederland
20 nov

Gratis Webinar Hoe kies ik het juiste front-end framework? (Angular, ReactJS e.a.)

Vind je de keuze voor een front-end framework ook zo ingewikkeld? Dat is het ook. Frameworks zijn er in soorten en maten. Een verkeerde keuze maken is vrij desastreus.

Webinar
Online
21 nov /
23 nov

IT Pro Training: Automation Framework Master Class by Trond Eric Haavarstein

This Master Class will take you from an automation beginner to a deployment expert. The class is for everyone that are tired of repetitive tasks and avoid errors

Congres
Culemborg
21 nov

ISO 31000 Risicomanagement

Risk Management training (inclusief ISO 31000 examen) leidt op voor de wereldwijd erkende titel Certified ISO 31000 Risk Management Professional van het Global Institute for Risk Management Standards

Seminar
Utrecht
21 nov

Big Data in de publieke sector

Ontdek de strategische mogelijkheden van (Big) Data voor uw eigen publieke organisatie!

Cursus
Amsterdam
21 nov /
22 nov

Advanced Data Modelling

Intensieve en waardevolle workshop met Data Modelling specialist Alec Sharp voor de gevorderde datamodelleerder.

Workshop
Utrecht
21 nov

Eindemiddagsessie 'Inkopen en aanbesteden van e-HRM & salarisadministratiesystemen'

Mitopics organiseert met medewerking van AFAS, ADP en Centric op woensdag 21 november van 15:00 tot 19:00 uur een Eindemiddagsessie ‘Inkopen en aanbesteden van e-HRM & salarisadministratiesystemen’.

Workshop
Gouda
22 nov /
23 nov

Scaled Professional Scrum (SPS) Training

In deze training doet u ervaring op in denken in Scrum en het toepassen van de Scrum principes in een schaalbare context.

Training
Amsterdam
22 nov

Gratis webinar: Hoe ICT bedrijven een betere klantenservice realiseren

Zorg voor een frisse bries in uw processen! Met CAS IT Services worden IT-ondernemingen optimaal ondersteund bij klantenbeheer, van marketing en verkoop tot Helpdesk management. Meld u nu aan voor het kosteloze webinar op 22 november.

Webinar
Online
23 nov

CISSP examentraining

De CISSP examentraining bestaat uit drie dagdelen; ochtend, middag en avond. Tijdens de CISSP examentraining wordt uitvoerig aandacht besteed aan het CISSP examen en wordt er intensief getraind.

Cursus
Centraal in Nederland

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.