Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Honeywell 3200 Lineaire Imager

 

Honeywell introduceert de nieuwe 3200 Lineaire Image Scanner. Dit instapmodel barcodescanner is ontwikkeld voor gebruik in een breed scala aan lineaire scan-applicaties. Het apparaat biedt kwalitatief hoge scankwaliteit en ergonomisch design voor een vriendelijke prijsen is redelijk robuust. Het heeft bij tests meerdere valpartijen van een meter hoogte overleeft.

De 3200 Lineaire Imager van Honeywell wordt op de markt gebracht als onderdeel van de uitgebreide suite van draagbare lineaire en 2D dataverzameloplossingen. De barcodescanner is ontworpen voor standaard lineaire barcodescanning-applicaties waaronder point-of-sale, in het fabricageproces en bij documentverwerking.

Het functionele en gebruiksvriendelijke design van de 3200 biedt een comfortabele pistoolgrip en een trekker voor de wijsvinger. Het design zonder interne bewegende delen heeft bewezen bestand te zijn tegen 25 valpartijen van een meter hoog. Dit laatste is voor Honeywell reden om de goede werking van de scanner voor twee jaar te garanderen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2455062). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×