Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda biedt Sharepoint Online Backup

 

cybersecurity

Barracuda heeft de functionaliteit voor databescherming in zijn oplossing Barracuda Cloud-to-Cloud Backup uitgebreid met Microsoft Sharepoint Online Backup. Deze nieuwe functie biedt bedrijven die met Sharepoint Online werken fijnmazige back-up- en herstelopties. Gebruikers kunnen individuele bestanden terugkrijgen die zijn verwijderd, beschadigd of door ransomware versleuteld, zonder de volledige Sharepoint-omgeving te moeten herstellen.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup maakt het mogelijk om complete Sharepoint-locaties te beschermen tegen gegevensverlies of het onbeschikbaar raken van data door ransomware en andere cyberdreigingen. Het herstellen van individuele bestanden is nu mogelijk met Barracuda Cloud-to-Cloud Backup, dat ict-afdelingen in staat stelt om bestanden in Sharepoint langer te bewaren dan de standaardperiode van veertien dagen, zonder dat dit te veel opslagcapaciteit in beslag neemt.

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup is beschikbaar als standalone oplossing of als onderdeel van Barracuda Essentials for Office 365 en biedt een betaalbare reeks van cloud-diensten voor bedrijven die met Office 365 werken. Deze reeks bestaat uit cloud gebaseerde e-mailbeveiliging, archivering en back-up- en herstelprocedures. De e-mailbeveiliging voor Office 365 Exchange Online wordt uitgebreid met fijnmazige beheermechanismen, beveiliging tegen gegevensverlies, encryptie en real-time bescherming tegen ransomware, phishing-aanvallen en andere geavanceerde dreigingen die gebruikmaken van e-mail. De archivering helpt organisaties om te voldoen aan de bewaarplicht en snel te reageren op eDiscovery-verzoeken. De back-up- en herstelprocedures bieden ict-beheerders realtime back-ups waarmee zij verwijderde e-mailberichten en bestanden snel en eenvoudig kunnen herstellen binnen hun Office 365-omgeving. Dit is mogelijk voor Exchange Online, Onedrive for Business en Sharepoint Online. Met Barracuda Essentials for Office 365 en de onlangs geïntroduceerde cloud-dienst biedt Barracuda bedrijven oplossingen voor het detecteren, voorkomen en herstellen van ransomware en andere cyberaanvallen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5857854). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.