Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tools4ever koppelt UMRA aan iProtect

 

Tools4ever heeft een koppeling ontwikkeld met Security Management oplossing iProtect van leverancier Keyprocessor. Met de Umra iProtect koppeling is het mogelijk om op basis van een wijziging in een personeelssysteem automatisch de juiste actie in iProtect te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld, wanneer een nieuwe medewerker wordt opgevoerd in het personeelssysteem zorgt Umra ervoor dat de gebruiker ook in het toegangssysteem wordt aangemaakt.

Naast het automatisch beheren van de gehele life-cycle van een medewerker en het afsluiten en activeren van toegangspassen, kan Umra informatie uit het systeem halen. Daardoor kunnen passen toegekend worden aan een Active Directory gebruiker. En kan informatie over de fysieke aan- of afwezigheid van een medewerker real-time worden verwerkt in een online telefoonboek. 
Tevens kunnen bepaalde autorisaties aan een toegangskaart toegekend worden. Met behulp van de workflow management module van Umra kan een gedelegeerd persoon (meestal werkzaam voor security) in geval van een escalatie via een portal een toegangspas direct blokkeren of open zetten.
Ook worden toegangspassen tijdig afgesloten wanneer het contract van een medewerker eindigt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4711662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×