Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe EVault 7 back-up is volledig failproof

Dit artikel delen:

EVault, onderdeel van Seagate, lanceert nieuwe EVault 7 back-upapparaten die zijn ontworpen om de alsmaar groeiende hoeveelheid data nog efficiënter te kunnen schalen, beveiligen en herstellen. Ze bieden volgens de producent de enige mid-marketoplossing met snelle en eenvoudige recovery bij storingen.

De EVault 7 back-apparatuur bevat back-up- en recovery-applicaties die gebruikers de voordelen bieden van de cloud: flexibele en off-site databeveiliging. Tegelijkertijd houden gebruikers on-site controle over hun data en werkzaamheden. De nieuwe generatie EVault 7-apparatuur is specifiek gebouwd met voorgeconfigureerde hardware, storage en software die is ontworpen voor eenvoudige en efficiënte, hybride databeveiliging.

Klanten kunnen kiezen voor EVault Plug-n-Protect - een alles-in-één apparaat met aan te passen cloudreplicatie - of voor EVault Express Recovery Appliance dat een lokale cache toevoegt aan cloudback-ups voor snellere datarecovery. Bij beide apparaten profiteren klanten van supportdiensten van EVault. Daar hebben zij één contactpunt voor software, hardware en storage.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.