Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda komt met nieuwe firewall

 

De nieuwe firewall van Barracuda Networks maakt Layer 7 applicatiecontrole, geavanceerde quality-of-service en cloud-integratie betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Dit is volgens de producent de eerste firewall met een geavanceerde functiereeks die in de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven voorziet.

De Barracuda Firewall is speciaal ontwikkeld om kleine en middelgrote bedrijven een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden te bieden. De Barracuda Firewall doet een beroep op de kracht van de cloud voor centraal beheer en contentfiltering. Daarmee kunnen gebruikers profiteren van de flexibiliteit van onbeperkte ict-bronnen.
Het biedt ook Layer 7 applicatiecontrole. Dit resulteert in fijnmazige applicatiedetectie, optimaal toezicht op de activiteiten van gebruikers en een intelligent beheer van het gegevensverkeer. Dankzij centraal beheer vanuit de cloud en de eenvoudige doch krachtige bedieningsmogelijkheden zijn voor de installatie, configuratie en het beheer van de Barracuda Firewall geen speciale training of personeel vereist.

De Barracuda Firewall zorgt niet alleen voor fijnmazige controle van alle gebruikers en applicaties, maar maakt ook een einde aan de noodzaak van kostbare back-upverbindingen met hoge capaciteit. Hiertoe integreert het ongelijksoortige mpls-, T1-, adsl-, kabel- en 3G-verbindingen. Klanten kunnen daarmee evenwicht en structuur aanbrengen in het gegevensverkeer tussen verbindingen op basis van beleidsregels voor applicaties, de netwerkbelasting en de verbindingsstatus. Omdat veel bedrijfsapplicaties in de cloud worden gehost, zorgt het beheer van de uiteenlopende verbindingen ervoor dat de cloud voor klanten altijd en overal toegankelijk is met de juiste quality-of-service, zelfs wanneer goedkopere breedbandverbindingen worden gebruikt. De fail-over, aggregatie en quality-of-service van verbindingen kunnen op eenvoudige wijze worden geconfigureerd en beheerd met elk model van de Barracuda Firewall.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4681714). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×