Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sophos komt met UTM 525, UTM 625 en RED 50

 

UTM 525 UTM 625 RED 50

Sophos brengt twee unified threat management (utm)-apparaten op de markt die speciaal bedoeld zijn voor organisaties met meerdere vestigingen. Het gaat om de modellen UTM 525 en UTM 625. Daarnaast is ook de Remote Ethernet Device (RED) 50 beschikbaar. Met deze drie apparaten kan complete en centraal beheerde utm worden uitgevoerd.

Sophos maakt hiermee utm en beveiliging voor bedrijven met meerdere filialen ook beschikbaar voor enterprises doordat de doorloopsnelheden en prestaties drastisch verbeterd zijn. Daarnaast bieden de producten diverse flexibele mogelijkheden voor het uitrollen en gebruik.

Met het uitbrengen van het grotere RED-model wordt de connectiviteit verbeterd en krijgen gebruikers de beschikking over nieuwe operationele functies. Het nieuwe apparaat (RED 50) heeft doorloopsnelheden die tien keer hoger liggen dan de RED 10-apparatuur; ideaal voor organisaties die grote bestanden tussen filialen heen en weer sturen, dagelijks backups maken of voor het centraal beveiligen van een geografisch verspreid bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4663957). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×